аз съм за, идеално си е на текето, кажете само каде ако утре се освободя да намина
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеnice джанти swapper
Ама ако дойдеш на срещата да ги видиш. Айде, някои хора отдавна не са идвали?
Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Един колега Жоро 145, бачка на Кофеин-срещу цеърквата Св. Троица на центъра до операта.Той каза че през уикенда няма никва кола там и спокойно можем да спираме повечко коли.Предложението е да сменим онова махленското... че и някой идваме пеш.. щото няма смисъл да палим коли!Сега ще е неутрално и централно, и няма да има близко ми е и.. т.н.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеАз съм ЗАбраво.. сега остава да удурдисаме и другите
Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеХехе.. тебе те знаем.И ти като мене почти винаги ЗАбраво.. сега остава да удурдисаме и другите
Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеЕдин колега Жоро 145, бачка на Кофеин-срещу цеърквата Св. Троица на центъра до операта.Той каза че през уикенда няма никва кола там и спокойно можем да спираме повечко коли.Предложението е да сменим онова махленското... че и някой идваме пеш.. щото няма смисъл да палим коли!Сега ще е неутрално и централно, и няма да има близко ми е и.. т.н.
Comment
-
Е кво бърка да се омешаме, то и без това напоследък много алфи не идват. Няма да се набиваме на очи.
Давайте да се местим там че омръзва само на едно място.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment